kézimunka/handicraft

arctisztító korongok új mintákkal

szombat esti ráérős fürdőprogram: levendulás fürdősó a kád vizébe, koffeines samponnal hajmosás, amíg hat a hajpakolás radírozós arcpakolás felken, közben smokie-t hallgat (az uram kedvence volt ). aktuális horgolt arctisztító korongommal (muszáj mindegyiket kipróbálnom) hosszasan átdörgöl az arc, hajszárítás után teljesen kicserélve érez, sőt! állítom, hogy legalább 3 kg-mal kevesebbnek tűnök. 🙂 éreztétek már ti is így magatokat?

a horgolt arctisztító korongok mindenféle előnyéről már írtam, most csak azt emelném ki, hogy imádom, hogy a formájának köszönhetően minden hajlatba tökéletesen illeszkedik (száj, orr környéke).

vadiúj mintákkal, klassz vintage színekben, dupla szállal készültek az új korongok. oeko-tex minősítésű, 100% pamut fonal az alapanyag, a dupla szálas megoldást azért találtam ki, hogy jó tartása legyen, és a radírozó hatás is jobban érvényesül.

a fotók mellé odaírtam a minták nevét is, így könnyebb beazonosítani őket rendeléskor (csigás, spirál, szélkerekes, puffos).

keress bátran, és válaszd a kedvenc színed, kényeztesd magad és légy kíméletes a környezetedhez! egy szett 4 darabot tartalmaz, a minták tetszőlegesen választhatók (akár 4 különböző egy szetten belül).

(minták forrása: youtube)

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.