történetek/stories

LUREC collection

luxus és újrahasznosítás – luxury and recycling

hogyan lehet összehozni a luxust és az újrahasznosítást? hát például egy ilyen exkluzív szettben.

a betty’s tightrope bemutatja a LUREC collections első szettjét: “flaming forest collection”, a földszínek kedvelőjének.

LUREC collections – “flaming forest” collection

a fülmelegítőt és a nyakmelegítőt Fonalflanc “lángoló erdő” színű fonalából kötöttem. szerelem volt első látásra, és itt rejtőzik a luxus: kétféle fonal, egy 60 % superwash merino, 20 % selyem, 20 % jak és egy 65 % superwash merino, 20 % selyem, 15 % jak összetételű fonal volt az alapanyag; az összetevőknek köszönhetően végtelenül kényeztető viselet. a minta abszolút saját ötlet.

már készült a szett, amikor a VaBene manufaktúra zsófija megmutatta a #splendid prémium minőségű zsinórfonalak új színeit fahéj, okker és olajzöld árnyalatokban, és egyből összeállt a fejemben az első kollekció képe: a fülmelegítő és a nyakmelegítő együttesét egy nem szokványos formájú horgolt táska egészíti ki. és itt az újrahasznosítás: ezek a fonalak 100 % újrahasznosított pamutból készülnek. (pattern : anna sakhno)

LUREC collections – “flaming forest” collection
 • a LUREC collections egyszeri és megismételhetetlen szettekből fog állni, nem készül el kétszer ugyanaz.
 • nem készül minden héten egy kollekció, ünnep lesz minden megjelenés.
 • nem készül rendelésre, kizárólag azok a kollekciók lesznek kaphatóak, amik az én fejemből pattannak ki valamilyen ihlet hatására. (olyat esetleg vállalok, hogy színvilágot választ valaki, de onnantól abszolút szabad kezet kapok, hogy milyen lesz a végeredmény. ha valaki ezt vállalja, és annak az időnek a kivárását is, amíg megszáll az ihlet, akkor lehet rendelni.)
 • a szettek kizárólag egyben vásárolhatóak meg.
 • a táskák bélés nélkül készülnek. (én valami miatt idegenkedem ezekhez a rusztikus, fonalból készült táskákhoz textilt párosítani, nem odavalónak érzem. nem tudok rá racionális magyarázatot, egyszerűen így érzem, és én hallgatok az érzéseim súgására. (néha van kivétel, ami erősíti a szabályt, most is dolgozom egy ilyenen.)
LUREC collections – “flaming forest” collection

hogy kiknek való a LUREC?

 • ízig-vérig mai, modern nőknek, akiknek :
 • fontos, hogy maximálisan kényeztessék magukat, ezért minőségi anyagokból készült termékeket használnak,
 • szeretik és óvják a természetet, egyensúlyt tartanak életükben ezzel a tevékenységgel és a modern világ vívmányainak használatával,
 • szeretik a szokatlant, a hagyományostól eltérőt, a nem kommersz dolgokat,
 • luxus és praktikum megfér náluk egy helyen,
 • elismerik a kézműves munka értékét, és megbecsülik azt a hozzáadott értéket, amit az alkotó szíve és lelke hoz létre,
 • szem előtt tartják a hazai kisvállalkozások támogatását.

mivel a tavasz itt van a kertek alatt, a legközelebbi kollekció ősszel fog megjelenni, de ne aggódjatok, a tervek már készen állnak pár szett erejéig.

LUREC collections – “flaming forest” collection

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.