kézimunka/handicraft

szundipajti született

ti éreztétek már az életetekben, hogy a dolgok maguktól kerülnek a helyükre? valamiért csináltok valamit, aminek talán nincs is racionális magyarázata, aztán később értelmet nyer? én nagyon élvezem, amikor rájövök, hogy a puzzle darabkákból kirajzolódni látszik a nagy kép egy felismerhető részlete…. több ilyet is tudnék mesélni, most a baby pack születését idéztem fel magamban, innen jött az elmélkedés.

a mókuskás szundikendő és a sárga fonal esete volt az a két puzzle darabka, aminek az összeillesztése lett a baby pack. nagyon élvezem a készítését, elképzelem közben, hogy milyen meghitt kötelék lesz az új kis gazdájának éveken át megosztani az elalvás előtti perceket a legjobb, ölelnivaló baráttal, és milyen jó érzés lesz neki beleburkolózni ebbe a bársonyos puhaságba. (olyannyira el tudom képzelni, hogy ezt is továbbgondoltam már, majd egyszer csak megmutatom, hogyan.)

a baby pack kisebb átalakításon esett át, mostantól a szundikendő mellett ilyen édes szundipajtival is fog készülni. szerintem nagyon praktikus, és kisebb a súlya, mint a szundikendőnek, jobban illeszkedőnek érzem a babakezekbe.

a tavasz közeledtével a törtfehér pack a bájos ugrólábú nyuszkóval érkezett. egy élmény volt kötni a pihe-puha takarót, abszolút hozta a bársonyos nyuszibunda érzetet, nagyon fogja szeretni az a szerencsés baba, aki megkapja majd.

törtfehér baby pack ugrólábú nyuszkóval

mi az a baby pack?

a pack tartalmaz egymással színben harmonizáló:

  • 1 db kézzel kötött babatakarót,
  • 1 db horgolt szundikendőt vagy szundipajtit.
törtfehér baby pack ugrólábú nyuszkóval

a babatakaró mérete miatt (kb. 80 x 100 cm) sokáig kísérheti a babát.

hogy miért ezt a fonalat választottam a betty’s tightrope baby pack-jének takarójához?

azért, mert

  • hihetetlenül pihe-puha,
  • Oeko-Tex 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja, hogy egészségre ártalmas, káros vegyi anyagoktól mentes, kifejezetten bőrbarát,
  • 100 % mikropolyester tartalmú, nem allergizál,
  • pillekönnyű, nem nehezedik rá a babára,
  • a szálvastagsága miatt négy évszakos használatra alkalmas,
  • kifinomult színekben kapható.
törtfehér baby pack ugrólábú nyuszkóval

a szundikendő és a szundipajti kedves állatfigurái a legjobb barát szerepét évekig betölthetik. ölelni való alvótársak, az ébrenlét ideje alatt megértő pajtások.

miből készülnek?

  • Oeko-tex minősítésű, 100 % mercerizált egyiptomi pamut fonalból horgolódnak, szintetikus töltettel kitömve, ezért strapabíróak és formatartók.

a teljes biztonságra törekedve nem tartalmaznak különálló részeket, hímzéssel készülnek a kiegészítő vonások, így bátran a baba kezébe adhatók. jó szolgálatot tesznek fogzáskor is, mintájukkal finoman masszírozva a baba ínyét.

törtfehér baby pack ugrólábú nyuszkóval

egyedi, kézzel készült babalátogató ajándékot szeretnél, ami sokáig a mama és a baba kedvence lehet?

a betty’s tightrope baby pack-je tökéletes választás! nem jön szembe az utcán, mert nem készítem el kétszer ugyanazt. díszcsomagolásban kapható, így neked csak oda kell adnod, más dolgod nincs vele.

ha megtetszett, egyéni elképzeléssel is bátran megkereshettek!

(nyuszkó pattern: Blue Sparrow Handmade )

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.