kézimunka/handicraft

horgolt szívek keresztszemes hímzéssel

az amigurumi szerelem beteljesedett… nem csak állatkákat, babajátékokat lehet ezzel a módszerrel létrehozni, bizonyíték rá az új , felfüggeszthető, vintage szív alakú dekoráció.

ennél a projektnél be tudtam csempészni a keresztszemes imádatomat, végtelen lehetőségek sorát nyitva meg ezzel… én még eddig nem láttam senkinél ezt a megoldást, így létrehoztam az instagramon a #crochetandcrossstich és a #crochetandxstich hashtag-eket.

az első darabokat a tavaszi virágok ihlették, és bár ez nem volt tudatos, de a közelgő anyák napjára is tökéletes választásnak adódnak, mint soha el nem hervadó virágszálak.

felfüggesztve díszíthetnek ajtót, ablakot vagy falat, de kopogtató koszorúra applikálva is el tudom képzelni.

csíkokkal kombinálva nagyobb szív alak jön létre, csodás alkalmat teremtve ezzel a kombinációk létrehozására. akár párban (egy hímzett, egy csíkos), akár egyesével mutatós dekoráció.

oeko-tex minősítésű 100 % mercerizált egyiptomi pamut fonalból készültek szintetikus töltettel, a hímzőfonal kétszer mercerizált valódi egyiptomi pamut. a szívek szélessége kb. 9 cm, a hímzettek magassága kb. 17 cm, a csíkos magassága kb. 22 cm.

az alap színének megváltoztatásával megszámlálhatatlan variáció hozható létre…

horgolás minta fizetős: krea deluxe, a hímzésmintákat a pinteresten találtam.

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük